FORMULAR DE ACTUALIZARE PENTRU ABSOLVENTI

Acest sondaj este conceput pentru a ne ajuta să învățăm din experiențele absolvenților noștri.

Răspunsurile dumneavoastră ne vor oferi o sursă importantă de informații pentru evaluarea noastră și eforturile de planificare. De asemenea ne ajută să menținem o bază de date exactă a absolvenților noștri. 

Corespondența și suportul tehnic sunt asigurate de lect. univ. dr. Sorin Burlacu, sburlacu@man.ase.ro

Vă rugăm să completați formularul și dacă aveți întrebări, vă rugăm să sunați la secretariatul Facultății de Administrație și Management Public din cadrul Academiei de Studii Economice din București, telefon +40213354653 sau să trimiteți un e-mail la sburlacu@man.ase.ro. Vă mulțumim!

 

Sunt 19 intrebari in acest chestionar.
O notă despre confidențialitate
Acest sondaj este anonim
Înregistrarea tuturor răspunsurilor date acestui sondaj nu conține nici o informație despre identitatea dvs., cu excepția cazului în care o întrebare specifică din sondaj cere acest lucru. Dacă răspundeți la acest sondaj folosind un cod unic care v-a permis să accesați sondajul, puteți să fiți sigur că respectivul cod nu este înregistrat odată cu răspunsurile. Codul unic este înregistrat într-o bază de date separată, și va fi updatat doar pentru a indica dacă ați completat sondajul sau nu. Nu există nici un mod de a asocia codurile unice individuale cu răspunsurile date la acest sondaj.